Szalonnás szelet

4 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók

  • 60 dkg borjúcomb
  • szalonna
  • sajt
  • 15 dkg csiperke gomba
  • liszt
  • kevés pirospaprika
  • csontlé vagy víz
  • 1 dl tejföl

Elkészítés

A borjúcomb szeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk. Mindegyik szeletre vékony szeletre vágott szalonnát rakunk, majd megszórjuk reszelt sajttal. Összegöngyöljük a szeleteket, megkötjük cérnával. Kis olajon és kevés vízzel megpároljuk. Mikor már majdnem kész, az apróra vágott csiperkegombát is hozzáadjuk. Kivesszük a húst, majd a gombát meghintjük a liszttel, majd megszórjuk pirospaprikával, feleresztjük csontlével vagy vízzel. A húsról levesszük a cérnát, a mártást összekeverjük a tejföllel, majd ráöntjük a húsra.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.